Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твМоже би в днешната ситуация

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твМоже би в днешната ситуация
Коментари Харесай

Плевнелиев: При нови избори ще се увеличат депутатите от ГЕРБ, БСП и ДПС

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Може би в днешната обстановка най-интересно е да се разяснява държанието на премиера в оставка. Тази раздразнителност явно приказва за някакъв външен напън. 

Това разяснява в ефира на Нова тв Соня Момчилова.

Според нея при предварителни избори ще има отлив на гласоподаватели и партиите на митинга ще изгубят част от очарованието си. 

Очевидно се върви към предварителни избори, само че не това бе волята на българския народ, счита Росен Плевнелиев. 

ГЕРБ направиха изпитание да сформират държавно управление, само че бяха отхвърлени от болшинството. Трябва да се следи държанието на Румен Радев, тъй като избързване или закъснение във връчването на мандата, значат разнообразни неща. Президентът би трябвало да постави всички старания, с цел да не се стигне до парламентарна рецесия. Все още не се намираме в такава. За момента към момента сме в политическа рецесия, добави Плевнелиев. 

Според мен " ИТН " няма изключително предпочитание да излъчи държавно управление, по този начин че  техните дейтвия ще бъдат по-скоро официални. Съгласен съм, че в случай че отидем на нови избори, ще има препотвърждаване на резултатите. Но въпреки всичко моята прогноза в този сюжети е, че ГЕРБ ще прибавят депутати. Българска социалистическа партия ще възвърне втората си позиция, Движение за права и свободи ще си върне третото място. Пък и тези изборни промени, които в този момент се оферират, напълно обслужват ползите на Движение за права и свободи. " ИТН " ще понесят един голямм минус, тъй като се отметнаха от главното си заричане и тъй като демонстрират, че нямат концепция по какъв начин ще ръководят нашата блага татковина, уточни той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР